måndag 26 januari 2009

Frick-rundan

Igår var Marjut, Hanna och Valetta hit, Valetta hade vuxit jättefint och helt klart håller King (pappa till vår kull-3) nere storleken precis som vi önskat. Full fart framåt är det på henne och har ett mycket trevligt och glatt temperament, så kul att se henne igen.

Robert Frick och hans Ulla tillsammans med Chilca och Bobbo var också här samtidigt. Vi käkade lite lätt lunch sedan bar det iväg för Henrik med DJ, Breeze, Cody, Bubbe, Nokke och Draga som draglast tjänade Ulla Frick plus 60 kg i släden så nu fick dom dra tungt så det räckte. Att sedan underlaget bestod av snöslask och rengblandat uppifrån gjorde inte saken lättare. Så det fick bli den rundan vi uppkallade efter Roberts första slädtur ;-) 1,6 mil.

Robert åkte skidor med Chilca och Bobbo, det var som sagt inte det enklaste föret, bilspår och ovanstående underlag men hundarna jobbade på bra.

Chatna skulle vara med var det tänkt. DJ och Chatna gått ihop länge, dom trivs så bra med varandra och ligger i kojan tillsammans men tyvärr har nu deras lek gjort att Chatna har svullnat på ena benet, hon hade ett litet sår som tydligen tog så illa att det nu blir penicilin igen :-(, det verkar inte vara våran säsong i år helt klart!

Så just som hon kommit igång igen så blev det avslut igen... nu hoppas vi det går över fort och att penicilinet gör att svullnaden går tillbaka.

Tyvärr inga bilder från dagen då vädrets makter inte var med oss, men en trevlig dag hade vi!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att ni får mer tur, både med väder och hälsa på hundarna.
Här uppe tror jag ni skulle gilla föret, ni får komma upp och använda våra skogar =)

Anonym sa...

Tack för en trevlig dag, trots att vädret inte var med oss. Får göra om det snart igen. Kram Marjut, Hanna o Valetta