fredag 29 maj 2009

Vad händer här hemma?

Svar = just ingenting :-). Vi har hört att det frågas om var vi tagit vägen och saken är den att vi ligger lågt med utställningarna då alla har fällt eller håller på att fälla och då ser ut som dom ju ut som dom gör, det är endast våra ungtikar som fortfarande är i skaplig päls. Vi vill inte ställa ut våra hundar när dom inte är i bra kondition helt enkelt, det finns ingen anledning och det är heller ingen brådska.

Men bättre tider kommer. Här har det blivit varmt och hundarna är rätt slöa dagtid, det blir däremot mer aktivitet på kvällar och tidig morgon.

Vi hoppas nu att Chatna är dräktig med Sharky, ska bli spännande att se. Vi har valt att byta parter till Draga då vi faktiskt har Nokke kvar och hans syster förhoppningsvis nu ska gå i avel så har vi ingen brådska att använda honom. Vi har en fin hane på G som är röntgad med A-höft och AD ua, ska ögonlysas liksom Draga själv, mer info kommer senare. Draga kommer nog inte att löpa på ett tag nu och vi hoppas att hon dröjer lite till så det inte kör i hop sig med kullar här hemma.

Inga kommentarer: