måndag 11 februari 2008

Igång igen!

Så har det blivit någon veckas vila igen för våra hundar, dels har det varit isbana igen och så har vi varit lite sjuka i familjen. Men nu är det full fart igen. Igår fick DJ, Breeze, Nokke, Cody, Buddy och Draga ut på en 2 milstur. OJ vad dom var taggade efter vilan, Buddy och Nokke försökte sig på att hoppa och dra iväg 4-hjulingen själva innan dom verkligen fick sticka iväg. Nokke hoppade och for så jag fick hålla i honom innan start och Buddy hade så bråttom att han hoppade ett par gånger över Draga innan start och tillbaka till sin position igen, tokstollar! Men dom är bara så ivriga att komma iväg och det är ju glädjande att dom verkligen vill, dom är också så unga ännu så dom hinner lära sig. Cody tyckte att dom betedde sig lite illa så han pratade lite med *småpojkarna*. DJ kollade inte ens bakåt utan var fullt koncentrerade på att bara sticka iväg vid minsta ok från husse, lyhörd som han är. Breeze, hon ödslar inte på några krafter förräns det är dax.

Nu väntar malamuteveckan för Henrik och Elina. dom åker upp tisdag och hem fredag. Det blir inga dragprov i år som sagt, det har de som har åldern inne redan gjort och de andra är alltför unga. Men träning blir för vår hundar och en del annat roligt.

Elina har varit ute själv med Draga. Draga som är otrolig med våra barn och tycker att det är så roligt när dom aktiverar henne. Här nedan lite bilder med Elina och Draga =)




Här nedan är Bart (Breeze-Cody) med kompis


och här är Tracy (Breeze-Cody) ute och drar pulka med Rebecca
och så här såg det ut förra året på malamuteveckan för Rebecca ;)

Anci





Inga kommentarer: