söndag 3 februari 2008

SNÖ, Kira Cert och Buzz röntgad



Ovan Draga i sin och DJs hundgård (det vart samma bild fast förstorad 2 ggr...)
Nedan är DJ som väntar på att få ut och dra släde


Här har vi fått en hel del snö på sista tiden så det har blivit en del slädturer sedan sist. Den senaste i Torsdags på 2,5 mil med Cody-DJ lead, Nokke-Chatna, Buddy-Draga. Breeze har varit skendräktig och har inte haft någon vidare lust att springa, hon gör det igentligen utan problem, men inte med samma gnizta som vanligt och då är det bättre hon får vila någon vecka. Vi har ju hundar ändå som kan gå fram, även om Breeze är våran klippa i den positionen.

I em/kväll blir det en tur igen med släden. Hundarna är verligen nöjda och glada nu när det äntligen är malamuteväder :o)!

Kira i Norge har varit på utställning och fått sitt första Cert och blev även BIR! Vi gratulerar hennes ägare stort, bra gjort! Kira är kullsyster till Nokke och Chatna. I Fredags kom även hd och ad-resultat på Buzz (Buddy och Buckys bror) och det var höfter utan anmärkning (B) samt AD ua. Buzz är en stor hane som aktiveras väldigt mycket, han är glad och positiv och mycket arbetsvillig, eftersom han är så vältränad så går det att röntga stora hundar lite tidigare än vad man ska göra annars.
Anci

Inga kommentarer: