fredag 18 januari 2008

2 mil

Igår var Henrik och Elina ute på en kvällstur på 2 mil. Hundarna var i lead Breeze, DJ på ditvägen, Buddy (Bubbe) och Breeze på hemvägen i lead. Chatna-Cody, Draga-Buddy/DJ. Bubbe jobbade på bra i fram arbetsmaskin som han är, liksom alltid DJ. Vi försöker variera lite så fler av dom kan gå i lead så man inte blir helt upplåst av några hundar. På vägen hittade dom på 2 harar som var ute och sprang, gissa om det blev fart ;).

Mindre roligt är att Nokke, otursfågeln haltade igår i fram när jag kom ut till dom på morgonen. Det visade sig att han fått in något litet vasst rakt in mitt i trampdynan fram och senare på kvällen hade det inte blivit bättre utan han var då varm på trampdynan, han som just blivit bra bak :(, där han skärde sönder en liten bit bak av trampdynan. Så nu är han hos veterinären, Henrik och Nokke, idag var han inte varm längre tack och lov men haltar, gäller ju att vara rädd om fötterna så det inte blir någon infektion utav det. Nokke är ovanligt smidig och spänstig trots sin storlek och massa, så han klättrar, hoppar och far. Han är ingen vilde men såklart är han ju busig - han är ju bara ett år gammal. Men en liten otursgubbe är han allt, då ingen av de andra någonsin gjort illa sig så här.

Igår fyllde ju C-kullen 1 år och alla vart firade per mail =). Fick igår ett mail från Kira i Norge som fått en egen *hundtårta* som det stod Kira på, kan tro att hon var nöjd ;). Flera av de andra fick något extra gott de med.

Anci

Inga kommentarer: