onsdag 2 januari 2008

4-hjuling

Innan start
måste stanna, Elina ska med ....
sedan iväg.....
Äntligen kan vi börja köra större spann här hemma. När snön lyser med sin frånvaro som den hittills gjort så kan vi numera köra våra hundar med nya 4-hjulingen. Det har visserligen kommit lite snö sista dagarna, men inte tillräckligt för att kunna köra släde ännu. Igår var det premiär, vi körde Nukke, Candy längst bak, Draga och Chatna mitten och DJ och Breeze längst fram. Lite frågande var dom när dom fick starta direkt från hundhuset, vi har annars våra 3-hjulingar och slädar i vår ladugård och ännu mer frågande när det gick så tungt innan vi startat motorn, men iväg bar det. Chatna och Nukke hoppar iväg, ivriga som dom är. Elina följde med också så det vart bra tungt, själva 4-hjulingen väger 350 kg tomvikt + Henrik och Elina som satt på. Henrik startade motorn sedan och det var inget problem, varierade lite efter vägen.

Här nedan en liten paus och vår dotter Elina är den duktiga fotografen ;), med sin nya digitalkamera som hon fått i julklapp!








2 kommentarer:

Lappbergets Blogg sa...

Härligt! Nu är de väl inte långt borta med en start i VM eller????:) med tanke på att ni kan träna när som helst. Kan tro att Henkan är glad och hoppas ni andra oxå får vara med och köra lite....Ha det bra och kör försiktigt. Hälsn Fam Ekberg

Anci sa...

;), Henrik är allt lite glad nu ja. Liksom våra hundar. Vi hörs av Lotta.