söndag 20 januari 2008

Kvällstur

Breeze, DJ, Cody, Bubbe, Mini, Chatna, Bucken, Draga har varit ute på en 2-mils tur igen med Henrik och Elina. Idag fick dom springa en annan runda. Dom hade jämt sjå att springa sick-sack mellan vattenpölarna, som nu visserligen frusit på ikväll, då timmerbilarna kört sönder stora delar av vägen iår eftersom det varit och är så milt mot vad det brukar. Nu har Bucken verkligen kommit in i flocken - det känns väldigt bra. Det har tagit sin tid men vi har tagit steg för steg och nu är han helt accepterad av dom andra. Buck kom ju tillbaka till oss efter att ha bott i Norge tidigare, vi är inte helt missnöjda med att få tillbaka honom kan vi säga ;), han har en otrolig arbetsvilja och framåtanda som också hans tidigare husse visste. Han är dessutom en go och trevlig typ, risk bara att våra barn blir ihjälslickade :).

8-spannet som var iväg ikväll fick dra 4-hjulingen halva vägen ungefär, bra att dom lär sig att jobba tungt också emellanåt, nästa år blir det ännu hårdare träning inför kommande tävlingar som vi ser fram emot när dom också utvecklats och vuxit mera.

Nokkes framtass inehöll ett vasst föremål som veterinären plockade ut med hjälp av stort förstoringsglas och peang. Nu är det pencilin och vila några dagar ytterligare mot Nokkes vilja såklart!

Anci

Inga kommentarer: